El Llevant tampoc pot amb el Barcelona (0-4)

El València ha superat a domicili l'Athletic de Bilbao, mentre que el Vila-real ha guanyat a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza l'Alhama de Múrcia

La jugadora del FC Barcelona, Salma Paralluelo, intenta controlar la pilota davant la defensora brasilera del Llevant, Antonia Silva Da Costa
La jugadora del FC Barcelona, Salma Paralluelo, intenta controlar la pilota davant la defensa brasilera del Llevant, Antônia Silva Da Costa / Ana Escobar (Agència Efe)

El Llevant tampoc ha pogut guanyar aquest dissabte a la Ciutat Esportiva de Bunyol al Barcelona, que ha superat les granota amb un doblet d'Aitana Bonmatí i els gols de Claudia Pina i Fridolina Rölfo per a sumar la victòria número 56 seguida en la Lliga F.

Després de dos xuts al travesser de les culers, el primer gol que ha rebut l'equip de José Luis Sánchez Vera ha sigut en el minut 29, d'Aitana Bonmatí, justament després d'una ocasió clara de Mayra Ramírez que ha eixit fregant el pal. Deu minuts després, la valenciana Sandra Paños, portera del Barça, ha atrapat un llançament d'Alba Redondo per a evitar l'empat.

En la segona part li ha costat a l'equip de Jonatan Giráldez marcar el segon. En el 77, Aitana ha tornat a marcar i després Pina (min 87) i Rölfo en el temps afegit (min 94) han privat el Llevant de sumar la dotzena victòria consecutiva.

Victòria valencianista a Bilbao (0-2)

Senyera en l'equipació en la visita del València a Bilbao. Macarena Portales estrenava marcador només començar la segona part. Un primer intent d'Anita Marcos per a fer-ne prompte el segon era frustrat pel penal parat per Quiñones al minut 79. La davantera sevillana ho aconseguia només tres minuts més tard, signant el 0 a 2. Tercera victòria consecutiva per a les de Jesús Oliva, ara en sisena posició amb 33 punts.

El Vila-real celebra el centenari (3-1)

Les de la Plana Baixa han portat el braçalet blau amb el submarí del centenari del Vila-real a l'encontre contra l'Alhama. Sheila Guijarro anotava el primer tant de penal de les groguetes al minut 25 i un altre llançament de pena màxima, per part de Maria Llompart, es convertia en el 2 a 0. Les murcianes tractaven de remuntar gràcies al gol de Carmen Fresneda, que esdevenia inútil gràcies a la tercera diana de les locals, aconseguida per Vera Rico a les acaballes del partit. Les jugadores de Sara Monforte tornen al camí de les victòries superant al Mini Estadi un rival directe per

També et pot interessar

stats