El Llevant no pot superar el líder de la Primera Iberdrola (0-3)

L'equip granota no han pogu infligir la primera derrota en la Lliga al Barcelona.

Esther disputa una pilota amb les jugadores del Barça Alexia i Patri
Esther disputa una pilota amb les jugadores del Barça Alexia i Patri / Ana Escobar (Efe)

Partit entre els dos millors equips, a hores d'ara, de la Lliga Iberdrola i duel pel lideratge de la categoria. El pols a la ciutat esportiva de Bunyol l'ha guanyat el líder intractable de la Lliga que compta els partits per victòria, el Barcelona, per 0-3.

El Llevant i el Barça han eixit a fer mèrits per a sumar els tres punts, però a poc a poc les catalanes han anat posant en compromís les de María Pry, fins que en el 36 s'han avançat en el marcador. Passada de Jenni Hermoso perquè Graham Hansen la creuara sorprenent María.

El 0 a 1 ha desunflat les granotes, que a la represa ho han intentat al contracolp. No han tingut èxit i han sigut les de Lluís Cortés les que han trobat de nou porteria. Centrada al segon pal d'Alèxia per a lluïment de Hansen en el 66 i doblet per a la noruega. El marcador definitiu l'ha aconseguit Jenni Hermoso en el 85, en aprofitar la centrada arrere de Martens. 0 a 3 i colp d'autoritat del Barcelona, que continua sense perdre cap punt aquesta temporada: 14 victòries. El Llevant és segon, amb 37 punts, i diumenge visiten el Rayo Vallecano.

També et pot interessar

stats