El Llevant no pot superar el líder (0-4) i el València cau contra el Barça (3-0)

Les granotes es mantenen terceres, mentre que les valencianistes ocupen la huitena posició

El Llevant intenta frenar l'efectivitat rival

L'Atlètic de Madrid ha arribat a la Ciutat Esportiva de Buñol després de la derrota de la passada jornada contra el Barça al Wanda i prompte deixava clar que no estava disposat a deixar escapar els punts. Jenifer Hermoso, amb tota una exhibició ofensiva, ha marcat un hat-trick en els 70 minuts que ha estat al terreny de joc. El primer, en aprofitar una assistència d'Amanda i una indecisió de la portera local. A les acaballes de la primera part, Esther ha posat el segon i deixava les coses molt complicades per a una possible remuntada. No obstant això, el conjunt de Quino ho ha intentat en la segona part però, en el minut 65, Hermoso, una altra vegada, ha trencat totes les esperances del conjunt llevantinista amb el tercer, una volea des de fora de l'àrea. I dos minuts després, la migcampista matalafera ha sentenciat el partit rematant una centrada de Robles. Amb aquest resultat, l'Atlètic de Madrid consolida el líderatge i el Llevant manté la tercera plaça.

El València cau contra el Barça

Tampoc el València ha pogut evitar caure darrotat contra el Barça en la visita al Miniestadi. El gol de Duggan, que ha inaugurat el marcador, ha deixat el partit obert i el València ha disposat d'alguna oportunitat per a fer la igualada. Les jugadores d'Óscar Suárez han frenat els atacs rivals fins que a sis minuts de complir-se el temps reglamentari, Torrejón ha marcat de cap, el segon per a les locals. La diana ha deixat molt tocat l'equip valencianista, que només tres minuts després ha encaixat el tercer i definitiu, obra de l'holandesa Martens. Amb aquesta victòria, el Barcelona continua amb possibilitats de lluitar pel campionat amb l'Atlètic de Madrid i el València se situa en la huitena posició.