El Llevant supera l'Stjarnan en el primer pas a la Champions (4-0)

Dissabte s'enfrontaran al vencedor de l'eliminatòria entre el Twente i l'Sturm Graz

Les futbolistes del Llevant celebren un gol
Les futbolistes del Llevant celebren un gol / Twitter: @LUDfemenino

El Llevant ha fet als Països Baixos el primer pas en el camí cap a la Lliga de Campions. Les de Sánchez Vera han guanyat 4-0 l'UMF Stjarnan islandés amb un hat-trick de Gabi Nunes i un gol d'Alba Redondo.

L'equip granota està disputant a la ciutat neerlandesa d'Enschede una final a quatre que haurà de guanyar per a passar a la següent ronda de la fase prèvia de la competició europea. En la final d'aquesta primera fase, les granota s'enfrontaran al vencedor de l'eliminatòria d'aquesta vesprada entre el Twente (amfitrió d'aquesta fase) i l'Sturm Graz.

El Llevant s'ha reforçat aquest estiu amb alguns fitxatges importants, com la portera sueca Holmgren, les migcampistes Anna Torrodà o Ángeles Sosa i l'atacant brasilera Gabi Nunes.

Serà la cinquena vegada que el Llevant intente participar en la Women’s Champions League. Va ser el primer equip a jugar-la, la temporada 2001-2002, quan van caure en la fase prèvia. L'última es va produir la temporada passada, la 2021-22, quan l'equip granota tampoc va aconseguir passar de la fase prèvia, però és que es van enfrontar contra l'Olympique de Lió, les vigents campiones de la UWCL.

També et pot interessar

stats