El Llevant supera l'Andorra i ja està en la tercera ronda de la Copa del Rei

L'Atlètic Saguntí ha caigut en els penals contra el Rayo Vallecano

Els jugadors del Llevant celebren un dels gols de la nit

El Llevant jugarà una nova ronda de la Copa del Rei després de superar per 2-1 l'Andorra, rival de la seua categoria.

El conjunt granota ha patit més del compte després d'haver-se posat amb dos gols d'avantatge en la primera part. El primer gol ha sigut de Brugui a penes començat el partit. El segon, a punt d'arribar al descans, gràcies a una gran cavalcada de Cantero des del seu camp, que ha arribat a l'àrea i no s'ho ha pensat disparant un xut que ha entrat per tot l'escaire.

El que podria paréixer una segona part agradable s'ha complicat en el minut 59 amb el gol de Gil que retallava distàncies.

Un marcador que, a pesar de les ocasions d'un i un altre equip, no ha tornat a canviar, certificant que el Llevant estiga en el pròxim sorteig.

L'Atlètic Saguntí mor en la vorera

Qui no ha pogut superar l'eliminatòria ha sigut l'Atlètic Saguntí. El conjunt del Camp de Morvedre, Segona RFEF, ha aconseguit arribar fins a la tanda de penals després de l'empat a zero a la fi dels 120 minuts contra tot un Rayo Vallecano de Primera Divisió.

No obstant això, les penes màximes han condemnat el Saguntí que ha errat tres dels quatre penals que ha llançat.