El Llevant supera el primer escaló cap a la fase de grups de la Champions

L'equip d'Ángel Villacampa ha guanyat el Celtic (2-1) gràcies als gols de Toletti i Alba Redondo en la primera meitat. En la segona, ha rebut un gol des de camp contrari que ha complicat el partit per a les granota.

Les jugadores del Llevant celebren un dels gols
Les jugadores del Llevant celebren un dels gols / Llevant UE
18 d'agost 2021 - 20:24

Amb molt de patiment, però el Llevant ha aconseguit seguir viu en el seu objectiu de classificar-se per a la fase final de la Champions. No hi havia marge per a errar. El partit era a cara o creu i això ha provocat que hi haguera molts nervis sobre el terreny de joc.

El Llevant ha desaprofitat ocasions claríssimes en els primers compassos de partit, sobretot en les botes d'Alba Redondo, que ha sigut protagonista en dos accions en què s'ha quedat a soles davant la portera, però no ha sabut culminar. Tampoc ha estat encertada Andonova, que a la mitja hora de partit ha tirat amb poca convicció un penal comés sobre Toletti.

Per sort, la mateixa jugadora francesa ha esmenat l'errada de la seua companya cinc minuts després, en aprofitar una recuperació d'Irene Guerrero dins de l'àrea visitant.

Amb el solitari gol s'ha arribat al descans i, en la represa, Toletti ha tornat a ser protagonista amb una centrada des del costat dret que ha rematat –ara sí, amb encert– la manxega Alba Redondo.

El partit s'ha posat molt de cara per al Llevant, però en el minut 63 el Celtic ha aconseguit retallar diferències amb un gol inexplicable de Hayes des del seu propi camp.

A partir d'ahí tocava patir. I les blaugrana ho han sabut fer durant més de mitja hora, en què també han tingut opcions per augmentar la diferència. Però el marcador ja no s'ha mogut i les de Villacampa continuen amb totes les opcions obertes per a seguir avançant en la Champions. El pròxim partit es jugarà dissabte a les 6 de la vesprada, també a Noruega, contra el Rosenborg.