El Llevant no pot sumar la cinquena victòria consecutiva

Les de Maria Pry han perdut per 1 a 2 contra el Reial Madrid.

Esther González, autora del gol del LLevant
Esther González, autora del gol del LLevant / @LUDfemenino (Twitter)

El Llevant i el Reial Madrid s'han enfrontat en el partit corresponent a la quarta jornada de la Primera Iberdrola a la ciutat esportiva de Bunyol. Un duel ajornat per positius en coronavirus en l'equip granota. Als 11 minuts, les madrilenyes es posaven per davant amb un gol de Marta Cardona. Han reaccionat ràpidament les llevantinistes, que només dos minuts després neutralitzaven el marcador de nou mitjançant Esther González.

Amb l'1 a 1 s'ha arribat al descans. Als 20 minuts de la represa, Olga Carmona tornava a posar el Reial Madrid per davant i anotava el que a la fi seria el marcador definitiu. Les de Maria Pry, que acumulaven quatre victòries consecutives, no han pogut sumar la cinquena i es queden, de moment, sisenes en la taula, mentre les madrilenyes són segones.