El Llevant suma un punt que té gust de poc (1-1)

Els granotes desaprofiten la superioritat numèrica durant 75 minuts, però puntuen on encara no ho havia fet ningú.

Els jugadors del Llevant celebren el gol de Vezo
Els jugadors del Llevant celebren el gol de Vezo / Pepe Torres (EFE )

El Llevant ha sumat un punt al Nuevo Los Cármenes davant del Granada, el millor local de la Lliga, però ha desaprofitat l’oportunitat d’endur-se un botí major, ja que ha jugat amb un home més des del minut 15. Els de Paco López evidencien els problemes ofensius de l’equip, nerviós i sense de verí.

Als huit minuts de joc, Darwin Machís ha reeditat un gol marca de la casa: canvi en profunditat i Miramón i Aitor que no poden fer res per a evitar l’inevitable. Era la primera ocasió clara dels granadins que demostren tindre la confiança que els falta als de Paco López. Els blaugranes, per contra, no trobaven els espais per a generar futbol. Però, de vegades, el VAR funciona i els àrbitres repensen les seues decisions. Així ho ha fet Jaime Lastre, que després de repassar la falta sobre Rochina, ha expulsat finalment Gonalons al minut 15 de joc. Ni amb un home més el Llevant ha paregut capaç de ser veritablement ofensiu en els metres finals durant la primera part. Algunes accions individuals de Rochina o Bardhi l’han acostat, però el gol ha arribat de córner. Bardhi el treia perquè Vezo (minut 34), exjugador del conjunt nassarita, marcara de cap.

En la segona part, el Granada ha fet un esforç titànic per multiplicar-se en el camp i arribar amb prou faenes on no podien fer-ho per inferioritat numèrica. És cert que el pes del partit l’ha portat el Llevant, però els de López no acaben de connectar en el tram final. S’han mostrat amb poques idees, sense finalització, sense creació ofensiva que eren el distintiu de l’equip en la temporada passada. Campaña, baixa d’última hora per unes molèsties musculars, s’ha trobat a faltar. Pareix que el Llevant necessita molt més que superioritat numèrica per a guanyar. La nota positiva és que els blaugranes han aconseguit sumar on encara no ho havia fet ningú. Sumen un punt, però no ixen del pou.

També et pot interessar

stats