El Llevant suma tres punts i el València es conforma amb un

Els dos han jugat fora de casa: les granota visitaven el Santa Teresa de Badajoz i les blanc i negres el Sevilla.

El Llevant suma tres punts i el València es conforma amb un
El Llevant suma tres punts i el València es conforma amb un

El Llevant UE ha superat contundentment el Santa Teresa de Badajoz, mentre que el Sevilla ha dominat el València Club de Futbol que es va haver de conformar amb un empat a zero.

L'equip entrenat per José López Bargues ha aconseguit un punt agredolç en la novena jornada de lliga en empatar sense gols contra el Sevilla a la capital andalusa. En la primera part el conjunt local ha dut la iniciativa i ha generat més ocasions excepte en l'últim tram, en què les valencianistes han pressionat però no prou per a aconseguir la tan desitjada diana.

En la segona part el partit ha continuat amb una clara superioritat de les sevillanes, fins i tot s'ha anul·lat un gol de Toni Payne i poc després la col·legiada Gaslléstigui Pérez ha xiulat una pena màxima a favor de les valencianes que xutava Marta Carro, però que ha interceptat magistralment la portera sevillana Noelia Ramos. Després el Sevilla ha continuat marcant la pauta i se li ha anul·lat un altre gol.

I aquest diumenge el Llevant ha aconseguit la tercera victòria seguida en fer-li dos gols al Santa Teresa de Badajoz. El conjunt granota ha mostrat la seua bona condició i s'ha emportat tres punts, que els situen sext en la classificació amb 13.

L'equip de María Pry ha començat amb bon peu el partit i al minut 34 ha fet el primer gol amb una bona jugada d'Eva Navarro. En la segona part María Méndez ha confirmat la victòria visitant. La jugadora del Santa Teresa Raquel Ayuso ha sigut expulsada per doble groga.

També et pot interessar

stats