El Llevant recupera el somriure

L'equip granota ha derrotat 1-0 l'Sporting de Gijón i es reenganxa a la lluita per entrar a la zona de play-off d'ascens

Els jugadors granotes celebren la victòria
Els jugadors granotes celebren la victòria / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
09 de març 2024 - 14:48 Actualitzat: 10 de març 2024 - 19:31

El Llevant s'ha retrobat amb la victòria set jornades després. L'equip granota ha derrotat l'Sporting de Gijón per 1-0 amb un gol solitari d'Álex Muñoz i es reenganxa a la lluita per entrar a la zona de play-off d'ascens a Primera Divisió, que queda ara a cinc punts, amb un partit encara pendent de disputar.

L'equip entrenat per Felipe Miñambres ha començat el duel dominant i ha tingut diverses ocasions per a avançar-se en el marcador. Però la falta d'encert de cara a porteria ha fet que el partit arribara al descans sense gols.

En la represa, una acció a pilota aturada ha trencat la igualada. Álex Muñoz ha marcat l'únic gol del duel en una jugada d'estratègia, en un córner botat per Pablo Martínez, en el minut 58. L'expulsió de Kochorashvili en el tram final del partit ha portat la incertesa al Ciutat de València, però el ben cert és que l'equip granota no ha patit en excés per a certificar el triomf.

Ara el Llevant té l'oportunitat de situar-se a només dos punts de la zona de play-off d'ascens, si guanya el duel ajornat contra l'Andorra, per l'incendi al barri de Campanar de València. Precisament, hui el club granota ha retut homenatge a Ramón Ferrer, una de les deu víctimes i soci de l'entitat.

També et pot interessar

stats