El Llevant sobreviu al VAR i a la boira d'Osca (1-1)

Els granota s'han sobreposat a un gol per un polèmic penal i han pogut acabar guanyant.

Els jugadors granota celebren el gol de Melero entre la boira
Els jugadors granota celebren el gol de Melero entre la boira / La Liga

A l'Alcoraz s'enfrontaven el rei de l'empat en la Lliga, l'Osca, amb huit empats en catorze partits, i el Llevant, que també és un dels equips amb més igualades, amb cinc en tretze jornades. I, com no podia ser d'altra manera, el partit ha acabat en empat, concretament a un gol, després que els granota reaccionaren a una nova decisió polèmica del VAR, que va permetre els locals avançar-se en el marcador. Els de Paco López no es van rendir i van superar la injustícia arbitral i la densa boira d'Osca, per a acabar empatant el duel en la segona part.

Paco López donava entrada a quatre jugadors diferents dels que va traure al Ciutat de València contra la Reial Societat: Róber Pier pel lesionat Postigo; De Frutos a peu canviat per l'esquerra i Melero, d'enllaç. En la primera meitat l'Osca dominava territorialment, però a penes incomodava la porteria d'Aitor. En el minut 29, el VAR requeria la presència de Díaz de Mera per a valorar unes mans de Vezo molt semblants a les que va fer Umtiti al Camp Nou. Després de la revisió, l'àrbitre xiulava penal i Javier Ontiveros, jugador cedit pel Vila-real, transformava el llançament en l'un a zero.

El Llevant volia reaccionar, però errava moltes vegades l'última passada i no podia crear-li ocasions al porter local, Álvaro Fernández. En el minut 7 de la represa, els llevantinistes feien el gol de l'empat. Després de la treta d'un corner, el baló li arribava a Gonzalo Melero, que xutava a gol enmig d'un núvol de cames i envoltat d'una boira densa.

Per moments, el Llevant s'animava i estava decidit a aconseguir la victòria. López esgotava els cinc canvis, però els aragonesos li tapaven contínuament els espais. Ontiveros i Rochina tenien dues oportunitats per a desnivellar la balança, però els llançaments van ser estèrils. Al remat, Paco López donava el punt com a bo si el dimarts superen el Betis.

També et pot interessar

stats