El Llevant seria nové amb els 18 punts dels partits que li han remuntat aquesta temporada

El València encadena la millor ratxa de partits en Lliga des de la de 2018-2019

Roger Martí després de perdre el partit contra el València
Roger Martí després de perdre el partit contra el València / Ana Escobar (Efe)

L'apassionant derbi que es va viure aquest dilluns a l'estadi de la Ceràmica deixa xifres curioses i trenca barreres que feia temps que no es trencaven.

Comencem per les dades negatives. Són les que corresponen a l'equip que actuava de local, el Llevant. L'equip granota, que acumula la pitjor ratxa de resultats en Lliga de la seua història i de la mateixa història de la Lliga, també acumula un registre negre en l'haver. Des de principi de temporada, l'equip ha perdut 18 punts després d'avançar-se en el marcador. Remuntades com la que li va fer el València CF són una constant aquesta temporada. Alabés, Sevilla, Betis, Espanyol, Rayo, Reial Madrid o Cadis són els equips contra els quals ha sucumbit l'equip després d'anar guanyant.

De fet, si sumàrem els punts perduts als que acumula actualment, el Llevant estaria en una còmoda novena posició amb 26 punts a només tres de les posicions de Champions League.

La millor ratxa del València en dos anys

Una altra de les dades que ens deixa el partit és la victòria del València, amb la qual, l'equip de Mestalla ja acumula tres victòries consecutives en Lliga que augmenten fins a cinc si sumem les de Copa del Rei. D'aquesta forma, el València ha aconseguit la millor ratxa des de la temporada 2018-2019 quan va finalitzar el campionat guanyant contra l'Osca, l'Alabés i el Valladolid, assegurant-se així la classificació per a la Champions League.

També et pot interessar

stats