El Llevant es reenganxa a la lluita pel play-off d'ascens (2-1)

Un gol de Dela en el tram final del duel contra el Saragossa permet a l'equip granota quedar-se a tir de pedra del sisé lloc

Els jugadors del Llevant celebren el triomf
Els jugadors del Llevant celebren el triomf / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
05 d'abril 2024 - 19:38 Actualitzat: 06 d'abril 2024 - 21:16

El Llevant ja té molt prop la zona de play-off d'ascens a Primera Divisió. L'equip granota ha derrotat per 2-1 el Saragossa al Ciutat de València i s'ha posat en disposició d'assaltar la sisena posició la setmana que ve. Un gol de Dela en els últims minuts permet als de Felipe Miñambres seguir somiant l'ascens.

Els llevantinistes han començat el duel amb molta intensitat i energia. I quan encara no s'havien jugat tres minuts, Brugui ha inaugurat el marcador amb un gol a la treta d'un córner. L'equip granota es trobava còmode i semblava que estava més prop el segon que l'empat. Però un golàs de Toni Moya des de fora de l'àrea ha restablit la igualada i ha emmudit el Ciutat de València. La diana ha fet mal als locals, que se n'han anat al descans amb males sensacions.

En la represa, els aragonesos han continuat amb la inèrcia positiva dels últims minuts del primer temps i s'han acostat amb perill a la porteria defesa per Andrés Fernández. El Llevant no trobava la manera de contrarestar el domini visitant i a penes creava perill en l'àrea rival. I quan tot feia pensar que el partit acabaria en taules, ha arribat un golàs, millor encara que el del Saragossa. Dela ha desfermat la bogeria al Ciutat de València amb un llançament magistral des de més de 30 metres que Edgar Badia no ha pogut aturar.

Amb aquesta nova victòria a casa, els de Felipe Miñambres es mantenen en la lluita per l'ascens. I el Ciutat de València serà clau d'ací al final de temporada per a aconseguir el somni. La setmana que ve, en la visita de l'Amorebieta, el Llevant pot fer el salt definitiu a la zona de play-off.

També et pot interessar

stats