El Llevant salva el Getafe al Coliseum (2-1)

Amb la derrota dels granotes, el Getafe certifica la permanència un any més en Primera

Aleñá celebra el primer gol del Getafe
Aleñá celebra el primer gol del Getafe / Efe

Sota una calor de justícia, i sense sis dels titulars que empataren contra el Barça i certificaren la permanència, el Llevant s’ha diluït en la seua visita al Coliseum Alfonso Pérez. Els ha rebut un Getafe aguerrit, combatiu i amb urgències. La necessitat dels de Bordalás, que ja jugaven amb el descens abans d’aquesta jornada, ha fet que entraren més concentrats en el partit. Una pèrdua granota en eixida de baló ha propiciat que Cucurella assistira Carles Aleña perquè el català enviara al fons de la xarxa en el minut 13. Per davant en el marcador, l’opció del Getafe ha sigut tancar-se darrere i esperar, però el Llevant ha aprofitat les escletxes. En una jugada d’estratègia, una falta executada per De Frutos i ben cabotejada per Coke ha estat a punt de convertir-se en la igualada. També el jugador del planter, Cantero, ha acaronat el gol en una rematada lateral però ha sigut Melero, amb un tir ras fora de l’abast de David Soria, el que s’ha emportat el gat a l’aigua en el minut 30 a passada del de sempre, Jorge De Frutos, màxim assistent de l’equip amb 10 passades de gol. 

Després del pas pels vestidors, el Getafe ha carregat les piles. Els madrilenys han eixit amb decisió a buscar el segon gol, però amb els resultat de la resta de partits a la mà, els nervis s’han apoderat de l’equip. Cucurella, des de fora de l’àrea, ha tingut a les seues botes una de les ocasions més clares, però se n’ha anat fora. I quan tot semblava decidit i el repartiment de punts assegurat, ha aparegut Take Kubo, l’ex del Vila-real, que ha tingut poca contribució en l’equip de Bordalás per a donar la permanència al seu equip. El japonés, des de fora de l’àrea, ha foradat la porteria de Cárdenas per l’escaire en el minut 85. Melero encara els ha posat l'ai al cor amb una oportunitat sobre el xiulit final, però els blaugrana s'han quedat sense temps. El Getafe serà de Primera un any més.

Divendres els llevantinistes es retroben amb la seua afició contra el Cadis. Cap dels dos no s'hi juga ja res, però el Ciutat de València serà una festa.

També et pot interessar

stats