El Llevant s'oblida de guanyar (0-2)

L'equip granota ha perdut contra el Celta i ja acumula catorze jornades sense aconseguir la victòria en Lliga

Aspas celebra el gol davant la desesperació dels jugadors granota
Aspas celebra el gol davant de la desesperació dels jugadors granotes / Biel Aliño (Efe)

El Llevant continua sense saber el que és guanyar aquesta temporada. El Celta, que tampoc no havia aconseguit cap victòria en Lliga, s'ha endut els tres punts del Ciutat de València (0-2), en un partit amb un altre regal en defensa i en què Roger ha errat un penal.

La primera part no ha tingut molta història. La por de perdre ha engarrotat els dos equips, que a penes s'han acostat a les porteries defeses per Dani Cárdenas i Matías Dituro. Les defenses s'han imposat clarament als atacs i s'ha arribat al descans sense ni un sol llançament entre els tres pals.

L'entrenador del Celta, Eduardo Coudet, ha buscat un revulsiu amb l'entrada de Nolito i Denis Suárez a penes reprendre's el joc. I el ben cert és que el ritme del partit ha sigut més alt. Però la primera gran ocasió ha sigut per al Llevant, en peus de Roger, que tot sol a l'àrea xicoteta ha enviat la pilota per damunt del travesser.

Els gallecs han millorat amb els canvis i poc a poc han anat arribant a l'àrea granota. L'enèsima errada defensiva dels de Paco López, en aquesta ocasió de Róber Pier, l'ha aprofitada Iago Aspas per a avançar el Celta en el minut 65. Poc després, el davanter gallec ha sigut protagonista, però a l'àrea contrària. Aspas ha desviat amb la mà una pilota i l'àrbitre, després de consultar-ho amb el VAR, ha xiulat penal. I Roger ha tornat a errar. El seu llançament l'ha aturat Diuro, que amb aquest ja ha parat tres penals en aquesta Lliga.

Després d'això, Paco López ha introduït un triple canvi buscant el miracle. De Frutos, Melero i Dani Gómez han entrat per Radoja, Pablo Martínez i Róber Pier, aquest últim xiulat per l'afició. Però l'aposta no ha tingut efecte i el que ha arribat ha sigut el segon del Celta, obra de Brais Méndez.

La derrota deixa molts dubtes, ja que el Llevant acumula catorze partits sense guanyar, si se sumen els últims partits de la temporada passada. L'última victòria granota va ser el 10 d'abril a Ipurua.