El Llevant s’imposa al Mallorca en l’últim assaig de la pretemporada

Els granotes capgiren el marcador i guanyen el Trofeu Ciutat de Palma per segona vegada.

El davanter croat del Mallorca Ante Budimir ha fet el primer gol a Son Moix

El Llevant ha trencat la imbatibilitat del Reial Mallorca durant la pretemporada, i ha conquistat per segona vegada el Trofeu Ciutat de Palma. Amb un onze ple de novetats, amb sis fitxatges, els granotes han eixit a Son Moix per disputar l’últim partit amistós abans de començar la competició lliguera. El Mallorca, que es presentava a la seua afició, s’ha posat per davant en el minut 4 per mitjà d’Ante Budimir. Podrien haver-se distanciat més els balears, que es mostraven més confiats encarant-se a la porteria contrària. En el minut 20 Dani Rodríguez ha llançat al pal i en el rebuig Lago s’ha trobat amb el travesser. Conscients de la seua superioritat en el camp, els de Vicente Moreno han continuat arribant a la porteria d’Aitor Fernández. Budimir ho ha fet amb serioses oportunitats de gol en el 33, després de cosir una jugada personal, i Dani Rodríguez bé podria haver marcat a la treta d’un córner minuts abans del descans. 

Després de passar pel vestidor, Paco López ha intentat modificar el ritme del partit introduint canvis en totes les línies. La xicoteta revolució ha tingut premi quan Sergio León, que venia de marcar en els dos últims partits, ha sorprés descol·locada la defensa vermella. El baló creuat ha sigut imparable per a Reina. El Llevant pareixia un altre equip en la segona meitat, els canvis –Clerc, Hernani i Duarte per Toño, Vukčević i Sergio León– han aportat la solvència i seguretat que necessitaven els blaugrana, tanta que sols cinc minuts més tard Borja Mayoral li donava la volta al marcador després d’una magnífica combinació amb Toño García. 

Els canvis en els dos equips han marcat la recta final del partit, en què no acabava de fluir el joc producte de les contínues interrupcions. El llevantinista, Ivi, substitut de Campaña, s’ha retirat del terreny de joc poc abans del final per molèsties. El Llevant tanca la temporada amb quatre victòries, dos derrotes i dos empats. Ja no hi ha més assajos. 

També et pot interessar

stats