El Llevant s'imposa amb autoritat per 2-4 al Valladolid i es classifica per als quarts de final de la Copa

Els de Paco López han sabut capgirar l'1-0 en contra i han sigut letals en les jugades a baló parat.

Els jugadors del Llevant celebren un gol a l'estadi José Zorrilla
Els jugadors del Llevant celebren un gol a l'estadi José Zorrilla / Efe.

Des del primer dia Paco López ha manifestat que el Llevant no renuncia a la Copa i l'equip granota ja té el bitllet per als quarts de final de la Copa del Rei que es jugaran la pròxima setmana. El tècnic de Silla ha jugat amb una defensa de tres centrals i amb Son i Toño pels costats.

En un malentés de la defensa, el Valladolid ha obert el marcador per mitjà de Toni Villa. Ràpidament el Llevant ha empatat. Bardhi ha enganyat tots en una treta directa de falta. La tanca ha saltat i el macedoni ha llançat ras. Poc abans del descans, Malsa ha fet l'1-2.

En la segona meitat, el porter del Valladolid, Roberto, ha hagut d'intervindre en dues accions de Son i Coke per a evitar el gol. El Llevant no ha deixat de buscar la porteria contrària fins que Coke ha fet el tercer gol en aprofitar un baló rebutjat en un córner. Perdut per perdut, Sergio González ha tret tota l'artilleria que tenia a la banqueta i Weissman ha posat emoció al partit amb el 2-3. Paco López ha replicat i ha donat entrada a Morales i Dani Gómez. Hui hi havia VAR i s'ha assenyalat un penal a favor de Postigo, que Morales ha transformat en el definitiu 2-4.

També et pot interessar

stats