El Llevant s'estrena a La Ceràmica davant el Reial Madrid

Només una victòria per als de Zidane en els sis últims enfrontaments i, en el darrer, van guanyar els granota.

El migcampista Enis Bardhi durant el partit contra el Sevilla, dijous passat
El migcampista Enis Bardhi durant el partit contra el Sevilla, dijous passat / Efe.

El Llevant s'enfronta aquest diumenge a l'Estadi de la Ceràmica de Vila-real al Reial Madrid, un rival favorable en els últims enfrontaments. En les tres darreres temporades, els granota han aconseguit contra els blancs dues victòries i dos empats, el mateix registre que el seu rival. A més, en l'últim enfrontament, un gol de José Luis Morales va donar la victòria als de Paco López al Ciutat de València.

Precisament, l'estadi valencià es troba en ple procés de remodelació i per això el Llevant haurà de desplaçar-se a la Plana Baixa per a disputar els seus partits com a local. Serà la primera ocasió perquè tots els partits disputats fins ara han sigut com a visitant, ja que el partit de la segona jornada contra l'Atlètic de Madrid va ser ajornat perquè els de Simeone havien acabat més tard la temporada anterior.

Els granota van començar, tot i la bona imatge, amb una derrota a Mestalla davant el València i van sumar els primers punts al Sadar, contra l'Osasuna, on li pegaren la volta a un partit que començaren perdent. En l'últim compromís, fa tres dies al Sánchez Pizjuán, van encaixar un gol en l'últim minut que va donar la victòria al Sevilla.

Davant els andalusos, Paco López, que s'ha mostrat optimista en la prèvia del partit, va introduir canvis en l'alineació pensant en el duel d'aquest diumenge i podria recuperar Miramón, Postigo i Clerc en la defensa. José Campaña, segon jugador del Llevant convocat per la selecció espanyola, liderarà el centre del camp mentre que Roger i Morales, que han començat amb bon peu el campionat, podrien entrar d'inici.

En el Reial Madrid, Hazard serà una de les grans absències juntament amb Carvajal, Odriozola, Kroos, Militao i Mariano Díaz. Els jugadors de Zidane van començar la competició una setmana més tard de l'habitual i encara no han perdut cap partit: victòries davant Betis i Valladolid i empat a Sant Sebastià.

Recordeu que podeu seguir la retransmissió del partit en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda a partir de les 16:00 h, amb la narració de Xavi Alberola, Inma Cerro des de Vila-real i els comentaris de Sergio Ballesteros.

També et pot interessar

stats