El Llevant s'endú el derbi i es classifica per als quarts de final de la Copa de la Reina

L'equip granota ha derrotat el València per 0-1 amb un gol solitari de Mayra Ramírez

Les jugadores granotes celebren el gol
Les jugadores granota celebren el gol / Twitter: @LUDfemenino

El Llevant s'ha convertit en el tercer equip classificat per als quarts de final de la Copa de la Reina, després de véncer el València per 0-1 a l'Antonio Puchades. Un gol solitari de Mayra Ramírez a la vora del descans ha sigut suficient per a imposar-se a les blanc-i-negres en el duel autonòmic de huitens de final.

L'equip granota, segon classificat de la Lliga, ha portat la iniciativa des del xiulit inicial, però les valencianistes li han plantat cara en tot moment. De fet, la igualtat només s'ha trencat en el minut 44, després d'una gran acció d'Alba Redondo per banda esquerra, que ha acabat amb un refús de Canales, que ha aprofitat Mayra Ramírez per a marcar l'únic gol del duel. Just abans del descans, l'equip de José Luis Sánchez Vera ha pogut ampliar la renda, però no ha tingut encert de cara a porteria.

En la represa, el València ha intentat restablir l'empat amb més cor que cap, però el Llevant no ha patit en excés per a mantindre el resultat. Les granota s'han apoderat de la pilota i han deixat passar el temps per a certificar el pas als quarts de final, on ja esperen els dos grans favorits, el Barça i el Reial Madrid.