El Llevant s’emporta un punt d'El Alcoraz (2-2)

Roger i Boateng marquen els gols en l'empat a dos contra l'Osca.

Roger i Etxeita, en el partit disputat a El Alcoraz
Roger i Etxeita, en el partit disputat a El Alcoraz / Javier Blasco (Efe)

El Llevant s’ha endut un punt d'El Alcoraz en un partit on el VAR ha tingut molt de protagonisme. Li anul·lava un gol a l'Osca i validava el de Boateng. Fins a 7 baixes tenia Paco López per a fer l'onze. El de Silla no ha pogut alinear els sancionats Campaña i Morales, dos peces fonamentals en el seu sistema de joc. Toño recuperava la titularitat i també Vukcevic ha sigut de la partida.

El partit començava a ritme lent i amb moltes imprecisions. Toño era el primer a provar sort des de fora de l'àrea. Però la primera jugada elaborada del partit la protagonitzava l'Osca en el minut 8. Oier atrapava el llançament de Gallar. La necessitat dels locals s'apreciava al camp. Els de Francisco intentaven arribar a la porteria cada vegada que tenien la pilota.

Pulido, en el minut 16, estrenava el marcador per a l'equip aragonés però el VAR ha decidit que no era una diana legal. Les ocasions locals se succeïen i en el 23, ara sí, pujava el primer gol al marcador. Rivera posava l'Osca per davant (1-0). El gol despertava un Llevant que s'ha rearmat ofensivament. Una cabotada de Roger s'estavellava en el pal.

L'Osca no abaixava els braços i posava a prova Oier en diverses ocasions. Abans del descans, Roger Martí estava encabotat a marcar. En el 43 Janovic li desbaratava l'ocasió però, dos minuts després, el de Torrent aconseguia foradar la porteria i igualar el partit (1-1). Sèptim gol del granota.

El VAR ha tingut molt de protagonisme en el partit

A la represa, Paco López deixava Vukcevic al vestidor i alineava Bardhi. En el minut 50 l'Osca tornava a posar-se per davant (2-1). Etxeita de cap, i sense cap oposició, marcava el gol dels aragonesos.

El gol animava els de casa i deixava tocats els visitants. Ferreiro i Gallar buscaven amb insistència el tercer. Paco López menejava la banqueta i treia al camp Boateng, que en el minut 73 anotava l'empat a dos després de certificar el VAR que no hi havia fora de joc (2-2). A mesura que s'aproximava el final del partit, pujaven les revolucions al camp i a la graderia. Paco López feia debutar en Primera a Fran Manzanara. Al remat, l'empat a dos no ha variat.

El Llevant rebrà la pròxima semana l'Athletic de Bilbao i el dijous 6 de novembre disputarà el partit de tornada de Copa. En l'anada, al camp del Lugo, empataren a un contra l'equip gallec.