El Llevant s'apaga en la setmana més dura (2-0)

Derrota a Mendizorroza, sense xutar entre els tres pals

Morales va jugar bona part del partit amb molèsties per una dura entrada de Wakaso
Morales va jugar bona part del partit amb molèsties per una dura entrada de Wakaso / Efe

Semblava difícil que la setmana dels esglais de Jason, Toño i Boateng poguera concloure de forma satisfactòria, però amb l'esperit de Paco López sempre convé creure en alguna idea insospitada. Finalment l'Alabès, l'equip que va experimentar la innovació del canvi de sistema en la primera volta, ha certificat que el Llevant ja no té la inspiració ni la pau mental d'ara fa quatre mesos.

Tornada al 4-4-2

Les baixes de Campaña, Rochina i Postigo van convidar Paco López a optar per un equip amb un estil contrari al que l'entrenador fins ara havia pregonat. De forma obligada, Paco López va haver de tornar al 4-4-2 davant del mateix rival amb què havia apostat pels tres centrals.

Sense creació ni contundència

La manca d'eixida de pilota va tindre com a conseqüència que l'equip no va xutar mai entre els tres pals. A això cal afegir la carència de contundència a pilota aturada que va motivar el gol de Laguardia en un córner, després de rematar sense oposició. De fet, el Llevant és el segon equip de la Lliga que més gols encaixa de cap, huit, només per darrere del Leganés. Una errada de Doukouré en el descompte va propiciar el segon gol, obra de Jony.

A quatre del descens

El Llevant conclou la jornada en la catorzena posició de la taula, a quatre punts del descens i amb l'estat d'ànim d'un vestidor encara per escrutar després de la traumàtica setmana que s'ha viscut. Ara sí, Paco López està davant de la prova més difícil per a ell.

També et pot interessar

stats