El Llevant s'aferra a Primera a costa del cuer (1-0)

Un gol de Boateng en l'últim mínut assegura la permanència blaugrana.

Campaña i Rosales disputen un baló
Campaña i Rosales disputen un baló / Kai Försterling (EFE)

Aquestes són d'aquelles ocasions que no es poden desaprofitar. El Llevant ha entregat la primera part i ha esperat fins a l'últim instant per a endur-se els tres punts. Amb aquest resultat els granotes se situen set punts per davant del Deportivo i amb la diferència de gols a favor. La permanència està només a un pas. Per la seua part, el Màlaga perd matemàticament la categoria, quan falten cinc partits per a acabar la Lliga.

La imatge de Boateng amb una màscara facial feia pensar en una crida a l'èpica que no s'ha vist fins a l'últim minut. La primera part l'han jugada a un ritme lent i el Llevant no ha aconseguit dominar el joc en cap moment. De fet, ha sigut el Màlaga qui ha disposat de les millors ocasions per a marcar. 

Ideye ha sigut un maldecap per a la cobertura blaugrana. I Oier ha salvat els mobles en rebutjar una rematada del Chory Castro en el minut 24. Per part local, a banda d'un xut d'Ivi en els primers instants, a penes hi ha hagut notícies. 

L'afició granota se n'ha anat al descans amb un calfred en el cos després d'una rematada de córner d'Ingasi que no ha entrat per centímetres. 

El gol, en l'últim minut

El gol, en l'últim minut

El Llevant ha tornat al camp amb una altra cara, amb un Campaña més actiu que ha pres la responsabilitat de dirigir el joc granota. Així han arribat les millors ocasions. Una lleu cabotada de Coke que no ha pogut desviar la pilota a gol en el minut 56.

En acabant, Roger no ha sabut concretar quan s'ha trobat tot sol davant del porter del Màlaga. Fins i tot hi ha hagut un baló al travesser en una rematada d'Ideye contra la seua porteria. 

El partit ha tornat a gelar-se en la recta final i, quan l'empat semblava inevitable, ha arribat el gol de Boateng, que ha sentenciat el partit en el minut 92. En la millor línia de l'èpica, la conclusió s'ha fet esperar. El Ciutat de València ha embogit amb els seus jugadors. Ja es tasta la permanència.

També et pot interessar

stats