El Llevant s'acosta a la zona Champions

L'equip granota ha guanyat 0-1 al Madrid CFF i empata a punts amb les madrilenyes en el tercer lloc

Due sjugadores granotes celebren el triomf
Dues jugadores granotes celebren el triomf / La Liga

El Llevant ha aconseguit la segona victòria consecutiva en la Lliga F després de derrotar el Madrid CFF, tercer classificat, per 0-1 amb un gol de Mayra Ramírez en l'equador de la segona part.

L'equip granota, l'únic invicte en la competició juntament amb l'intractable Barça, empata a punts amb les madrilenyes en el tercer lloc, que dona accés a jugar la fase prèvia de la Lliga de Campiones.

Tercer triomf del València

El València ha obtingut la tercera victòria de la temporada després de véncer per 2-0 l'Sporting de Huelva a l'Antonio Puchades. L'equip blanc-i-negre, que encadena quatre jornades sense perdre, se situa, amb 11 punts, en la part alta de la taula.

María Molina ha encarrilat el triomf amb un gol a la treta d'un córner en el minut 5, però el partit no s'ha decidit fins ben entrada la segona part. Claudia Florentino, en una altra acció d'estratègia des de la cantonada, ha marcat el 2-0 definitiu contra l'equip cuer de la categoria.

Al Vila-real se li escapa un punt

El Vila-real ha completat un bon partit en la visita a la Reial Societat, però se n'ha anat de buit de Sant Sebastià. L'equip entrenat per Sara Monforte ha sigut fins i tot superior al rival en molts trams del duel, però no ha tingut encert de cara a porteria. I les basques han aprofitat un refús en una acció aïllada en el minut 85 per a sumar tres punts.

L'equip groguet es queda amb 4 punts, en la part baixa de la taula, tot i les bones sensacions mostrades.