El Llevant es retroba amb la victòria i el València ix golejat pel Barcelona

Les granotes han guanyat 0-2 el Betis i les blanc-i-negres han caigut 0-7 contra les catalanes.

El Llevant buscava al camp del Betis recuperar-se del colp que suposà la derrota per 1 a 2 contra el Reial Madrid de dimecres. I ho ha aconseguit en guanyar al Felipe del Valle el conjunt andalús per 0-2. Fins a la mitja hora, l'equip de María Pri ha dominat la possessió però s'ha trobat enfront una defensa ben posicionada que ha evitat el perill. En el minut 35, Esther ha inaugurat el marcador i ha establit el 0-1 amb què ha acabat la primera part.

En la represa, el conjunt bètic ha intentat crear ocasions però aquestes no han arribat. Qui sí que ha aconseguit marcar de nou ha sigut el Llevant, en una acció que ha sentenciat Esther, que s'ha convertit en bigolejadora. La davantera internacional ha aprofitat un baló servit per la seua companya Rocío per afusellar la portera rival. Amb el zero a dos ha conclòs el partit. El conjunt granota està sext en la classificació, mentre que el Betis es queda en posicions de descens.

Derrota del València contra el Barça

El València, per la seua banda, hagué de rendir-se a la superioritat del Barcelona i va caure per zero a set en el partit disputat a l'Antoni Puchades de Paterna. El plantejament inicial es va veure trastocat perquè en el primer minut ja s'avançava el conjunt blaugrana amb un gol de Mariona. La davantera mallorquina repetia abans d'arribar a la mitja hora. El conjunt dirigit per Lluís Cortés deixava en evidència la defensa local que no trobava la manera de frenar els atacs constants de les jugadores rivals. Hansen i Oshoala, per partida doble, completaven la maneta abans d'anar al vestidor.

En la segona part, més del mateix. Domini incontestable del Barça que es permetia fins i tot el luxe d'errar un penal. Torrejón cabotejava el 0-6 i la nigeriana Oshoala marcava el sèptim que tancava el compte del seu equip i significava el hat-trick de la davantera nigeriana. Amb els gols sumats contra el València, l'equip blaugrana suma ja 45 gols a favor i només un en contra en els 8 partits que han disputat i que compten per victòries. L'equip valencianista, que suma dues derrotes consecutives, ocupa la desena posició.