El Llevant es retroba amb la victòria golejant el Getafe (3-0)

Roger ha obert el pot i Dani Gómez i Jorge de Frutos han sentenciat.

Els golejadors Dani Gómez i Jorge de Frutos celebren el gol del primer a l'estadi Ciutat de València
Els golejadors Dani Gómez i Jorge de Frutos celebren el gol del primer a l'estadi Ciutat de València / Manuel Bruque (Efe)

Huit jornades després, i amb el seu entrenador, Paco López, qüestionat, el Llevant ha pegat un colp a la taula. S’ha retrobat amb el seu ADN per a reivindicar un joc amb perill sobre l'àrea contrària, despert i amb profunditat pels laterals del qual estava allunyant-se aquesta temporada.

Als cinc minuts de partit, un bon desmarcatge de Roger amb un xut en carrera ajustat al pal obria el pot. Immediatament després, una entrada molt lletja del jugador del Getafe Chema Rodríguez sobre Dani Gómez ha deixat el seu equip amb un home menys. El VAR ha servit en aquesta ocasió per a veure clarament l’acció i sancionar-la amb roja directa. La superioritat numèrica ha facilitat les coses per als granotes. Amb assistència de Carlos Clerc, el mateix Dani Gómez (min. 17), ha agafat un baló llarg davant la indecisió de la defensa rival i en el mà a mà amb Soria no ha perdonat. És el primer gol del madrileny amb la samarreta blaugrana.

A l’eixida dels vestidors, el Llevant ha continuat sense concedir ni un metre al seu rival. Dani Gómez ha furtat un baló a la defensa blava; se li ha quedat darrere, però Roger l’ha rescatat per fer-li una passada d’or a Jorge de Frutos (min. 57), que ha signat la sentència per al Getafe. Malgrat la distància en el marcador, els madrilenys ho han continuat intentant però el Llevant s’ha mostrat sòlid en defensa. En la recta final del partit, la desesperació els ha portat a perdre un altre home. Djené ha enfilat abans de temps el camí dels vestidors per una dura entrada sobre Rochina. Els llevantinistes podrien haver ampliat la golejada principalment amb dos ocasions molt clares de Sergio León però el sevillà no està confabulat amb el gol.

Primera victòria al nou Ciutat de València i primera vegada que l’equip deixa la seua porteria a zero aquesta temporada. Per cert, l’últim partit oficial que no van encaixar gols també va ser contra el Getafe el juliol de la temporada passada. I un altre apunt: no hi ha Campañadependència.

També et pot interessar

stats