El Llevant rep l'Olympique en el penúltim assalt cap a la Champions

L'equip francés ix com a favorit en l'eliminatòria

El Llevant Femení busca la classificació per a la Champions League
El Llevant Femení busca la classificació per a la Champions League / Twitter: @LUDFemenino

El Llevant Femení rep aquest dimecres al Ciutat de València l'Olympique de Lió en l'anada de l'última fase prèvia i que dona accés a la Lliga de Campions.

Després d'eliminar al Celtic FC i al Rosenborg, el Llevant busca la classificació per a la màxima competició continental davant un dels equips més durs d'Europa i que, a priori, ix com a favorit en aquesta ronda eliminatòria a doble partit.

El tècnic Ángel Villacampa no podrà tindre per a aquest partit Cometti, Jucinara, Queiroz, Andonova, Calligaris, Lucía i Eva Navarro, que estan lesionades.

No obstant això, jugadores com Nuria Mendoza, Tatiana Pi, Leire Baños o Gio Crivelari, que han arribat aquest estiu al Llevant, han de ser fonamentals per a eliminar a l'equip francés i tornar a la Lliga de Campions.

La trobada es disputarà en el Ciutat de València amb la presència d'un màxim de 9.500 espectadors i l'accés és gratuït per als abonats del Llevant. El partit de tornada es jugarà el pròxim 8 de setembre a la ciutat esportiva del Olympique de Lió.

També et pot interessar

stats