El Llevant remunta i manté el somni de la Champions

L’equip blaugrana derrota 2 a 1 el Tacón, mentre que el València no aconsegueix perforar la porteria del Rayo Vallecano (0-0).

Rocío Gálvez, en els minuts finals de partit
Rocío Gálvez, en els minuts finals de partit / (LUDfemenino)

Complicat partit el que s’ha disputat a la Ciutat esportiva de Bunyol entre el Llevant i el Tacón. Les jugadores de María Pry venien de tallar la seua ratxa triomfal contra l’Atlètic de Madrid, i a més, no disposaven de la seua artillera Eva Navarro. Començava el Llevant controlant el joc tractant de desfer la fèrria defensa madrilenya. Zornoza disposava de la millor ocasió: un potent llançament que s’ha topat amb el travesser.

Els gols, per a la segona part

Tots els gols han arribat a la segona meitat. Ha començat colpejant el Tacón. Kaci aprofitava una falta d’enteniment entre Ivana i Paraluta per a avançar les madrilenyes. Però la reacció del Llevant ha arribat tot seguit. Alba Redondo anotava l’empat en una gran acció que ha protagonitzat Alharilla per banda dreta. La remuntada culminaria en el minut 87. Gran acció de Jucinara esta vegada per banda esquerra, que rematava Marta Corredera al fons de la xarxa. El Llevant es manté tercer a 5 punts de l’Atlètic de Madrid.

Debut de Bargues a l’Antonio Puchades

En el València debutava l’entrenador José Bargues davant del públic de l’estadi Antonio Puchades. Però l’equip blanc-i-negre s’ha trobat un mur defensiu, el del Rayo Vallecano, que no ha pogut superar. Bé per errades en la rematada, pel bon paper de la defensa del Rayo o bé per les múltiples accions de la guardameta Larqué, el València no ha pogut anotar cap gol i ha hagut de conformar-se amb l’empat a 0. Això sí, el punt col·loca l’equip fora del descens, però en zona de perill.

També et pot interessar

stats