Llevant-Reial Societat: tornar a fugir del descens

Els granota tractaran de sumar contra un dels millors equips de la Lliga per a no quedar-se massa despenjats.

Sergio León i Morales celebren un dels gols contra el Racing de Múrcia
Sergio León i Morales celebren un dels gols contra el Racing de Múrcia / Twitter: @LevanteUD

El Llevant rep aquest dissabte la Reial Societat al Ciutat de València amb l’objectiu de sumar una victòria que li permeta abandonar els llocs de descens, on van caure després de la derrota al Camp Nou. Enfront tindran un dels millors equips de la Lliga, actualment segon classificat, però que no arriba en el millor moment, després d’enllaçar quatre jornades sense guanyar.

L'entrenador del Llevant, Paco López, ha destacat que "la Reial Societat és un dels equips que millor juga de la Lliga i que compta amb jugadors amb molt de talent”. Tot i això, ha dit que es veu capaç de plantar-los cara: “Tenint en compte aquestes virtuts tractarem d'imposar-nos, de fer el nostre joc i d'estendre les bones sensacions que està tenint l'equip”.

El tècnic de Silla ha assegurat que l'equip té la implicació i el compromís amb el que fa i això el fa ser optimista, perquè així ho demostra cada partit.”Ens hem d'agafar a això i continuar millorant en tots els aspectes que puguem controlar”, ha afegit.

El preparador granota té únicament les baixes per lesió de José Campaña i Enis Bardhi i, en principi, convocarà tots els jugadors disponibles després que s'hagen descartat més positius en Covid-19, després del detectat d'Óscar Duarte de divendres.

Els precedents són prou favorables als interessos granota. Els donostiarres només han guanyat dues vegades en 11 visites al Ciutat de València en Primera i no han pogut derrotar el Llevant en cap dels tres últims enfrontaments. L’últim duel entre els dos equips la temporada passada va acabar amb empat a un i Morales va ser l’autor del gol dels de Paco López.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 18:30 hores, amb la narració de Xavi Alberola i els comentaris de Sergio Ballesteros.

També et pot interessar

stats