El miracle encara és possible

El Llevant guanya la Reial Societat 2-1 i se situa, momentàniament, a tres punts de la permanència

Melero celebra el gol de la victòria
Melero celebra el gol de la victòria / Juan Carlos Cárdenas (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
06 de maig 2022 - 10:25 Actualitzat: 07 de maig 2022 - 00:13

El Llevant encara no és dona per vençut. L'equip granota continua somiant amb la permanència en Primera Divisió després de guanyar 2-1 la Reial Societat al Ciutat de València. Aquesta victòria deixa momentàniament els d'Alessio Lisci a només tres punts de la salvació, a l'espera del que facen aquesta jornada el Cadis i el Mallorca.

Un penal transformat per Melero en el minut 89 manté viva l'esperança llevantinista després d'un duel vibrant, plagat d'ocasions de gol i amb dos equips amb estils de jocs ben diferenciats: el contraatac local i la possessió visitant.

La Reial Societat ha sigut superior en una primera part que ha acabat sense gols. La millor ocasió l'ha tinguda Isak, en una rematada que ha acabat en el travesser, però Remiro també ha evitat que Morales marcara.

Amb tot per decidir, i amb els dos equips amb molt en joc, un per la permanència i l'altre per les places europees, ha començat la represa. I el Llevant ha colpejat primer: Miramón ha aconseguit el seu primer gol com a granota en culminar una jugada elaborada. Després d'això, els donostiarres s'han bolcat a l'àrea defesa per Cárdenas, i Silva, de cap, ha fet justícia amb l'empat. Però encara hi havia un altre gir de guió inesperat amb l'acció de Rico sobre Roger en el minut 89. L'àrbitre ha xiulat penal i Melero s'ha encarregat de transformar-lo per a seguir pensant que "sí que es pot", tal com cantava el Ciutat de València al final del partit.

També et pot interessar

stats