El Llevant es reenganxa a la lluita pel segon lloc

L'equip granota ha guanyat 0-3 l'Sporting de Huelva i ha aprofitat l'entropessada del Reial Madrid per a situar-se a només tres punts

Les jugadores granotes celebren un dels gols
Les jugadores granotes celebren un dels gols / La Liga

El Llevant s'ha refet de la derrota contra el FC Barcelona amb un còmode triomf per 0-3 en la visita a l'Sporting de Huelva. Aquesta victòria situa les granotes a només tres punts del segon lloc, després de la derrota del Reial Madrid contra el Granadilla Tenerife.

L'equip de José Luis Sánchez Vera ha encarrilat el triomf amb dos gols en a penes cinc minuts. Mayra Tatina Ramírez ha inaugurat el marcador en el 15 i Érika González ha marcat el segon en el 20. La pitxitxi granota, Alba Redondo, ha arredonit el triomf en els minuts finals amb el 0-3.

El Vila-real s'allunya del descens

El Vila-real ha empatat 0-0 contra el Llevant les Planes, un rival directe en la lluita per la permanència, en la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza. L'equip de Sara Monforte s'allunya així a quatre punts de la zona de descens a Segona Divisió.

Les groguetes han disposat de diverses ocasions per a marcar, però no han estat encertades de cara a porteria i s'han hagut de conformar amb un punt. Amb aquest resultat el Vila-real es manté dotzé, amb dènou punts, quatre per damunt de l'Alabés, que marca el descens.

El València complica el líder

El València ha caigut 5-1 en la visita al líder intractable de la Lliga F, el Barça. Tot i això, l'equip blanc-i-negre ha aconseguit avançar-se en el marcador i posar en problemes el totpoderós equip català.

María Jiménez ha avançat el València en el minut 11 i les catalanes no han aconseguit empatar fins al minut 26. Just abans del descans, Marta Torrejón ha capgirat el marcador. Les de Jesús Oliva han resistit fins que dos gols de l'exgrogueta Salma Paralluelo han sentenciat el duel. Tot i la derrota, el València es manté sisé, lluny de la zona de descens.