Iborra, sancionat amb quatre partits per l'expulsió contra el Getafe

El Comité d'Apel·lació rebutja el recurs del Llevant, que acudirà al TAD

Moment en què Iborra espenta l'àrbitre del partit
Moment en què Iborra espenta l'àrbitre del partit / Twitter: @CarlosAyats

El migcampista del Llevant Vicente Iborra va ser sancionat amb quatre partits per l'expulsió amb roja directa en el duel de Copa del Rei contra el Getafe CF. Davant la sanció del Comité de Competició, el Llevant va presentar un recurs al d'Apel·lació que, segons ha pogut confirmar À Punt, també ha sigut desestimat. E

El club granota acudirà al Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAD, per les seues sigles en castellà), però el migcampista de Montcada es perdrà el duel d'aquest divendres, contra l'Sporting de Gijón, perquè no dona temps que el TAD es reunisca ni d'urgència. De fet, s'ha quedat fora de la convocatòria.

El migcampista valencià, que va participar en el tram final del triomf del seu equip per 3-2 i que li va donar el pas als huitens de final de la Copa, va ser expulsat pel col·legiat Sánchez Martínez per espentar-lo “estant el joc detingut en un enfrontament col·lectiu entre els dos equips”, tal com va reflectir en l'acta l'àrbitre murcià.

Segons l'article 96 del Codi Disciplinari de la RFEF, “agarrar, espentar o sacsar” un àrbitre “se sancionarà amb suspensió de quatre a dotze partits”.

També et pot interessar

stats