El Llevant queda eliminat de la Copa de la Reina pels penals

L'equip diu adeu a la Copa de la Reina després de caure davant del Sevilla en la tanda de penals, després de finalitzar els 90 minuts i la pròrroga amb empat a 1.

El Llevant no ha pogut passar a les semifinals

El Llevant s'acomiada de la Copa de la Reina de futbol després de caure davant del Sevilla en la tanda de penals. Els primers noranta minuts dels quarts de final han finalitzat amb empat a un gol, com també la pròrroga. Ja en els penals, les jugadores granotes han errat tres dels cinc penals mentre que el Sevilla sols ha errat dos. El partit de quarts de final començava costera amunt. El Sevilla dominava i el 0 a 1 arribava al minut 38. Unes mans dins de l'àrea de Guti provocaven la pena màxima anotada per la sevillista Araya.

Ja en la segona part, el Llevant dominava amb més claredat i el premi va vindre després d'una treta des del cantó. Al minut 74, Maitane López, de cap, establia l'empat. Les de Kino García posaven contra les cordes al Sevilla, però resistien davant l'espenta granota. Així finalitzaven els 90 minuts i els 30 afegits de la pròrroga. Des dels onze metres la sort era esquiva per a les locals. El 2-3 en els penals classificava per a semifinals de la Copa de la Reina al Sevilla.