El Llevant posa a la venda les camisetes de les semifinals de Copa

Es tracta de les equipacions oficials que lluiran contra l'Athletic de Bilbao

Els capitans del Llevant, lluint les camisetes
Els capitans del Llevant, lluint les camisetes / Llevant UE

El Llevant UE ha fet oficial que posa a la venda les camisetes oficials de les semifinals de la Copa del Rei, que disputarà contra l'Athletic Club de Bilbao.

Les equipacions commemoratives d'aquests històrics partits per al club granota es podran adquirir a partir del dimecres 10 de febrer. Es tracta de les camisetes oficials i idèntiques que els mateixos jugadors lluiran en els partits d'anada i tornada de les semifinals.

La camiseta blanc-i-negra, que el Llevant vestirà en el duel d'anada el pròxim dijous 11 a San Mamés, presenta la llegenda del partit davant l'Athletic i el logotip de la Copa a la màniga esquerra, mantenint-se el pegat de la competició en la màniga dreta.

A la camiseta blaugrana, el logotip de la Copa del Rei està col·locat en el pit, juntament amb la llegenda del partit de tornada, que se celebrarà a València el 4 de març, mentre que el pegat de la competició apareix a la màniga dreta.

El Llevant afronta unes històriques semifinals de la Copa del Rei, les segones de la seua història després de les que va disputar el 1935.

També et pot interessar

stats