El Llevant no permet a Morales eixir del club en el mercat d'hivern

El 'comandant' fins i tot veuria amb bons ulls una eixida en aquest mes de gener.

José Luis Morales, en el partit contra l'Alabés
José Luis Morales, en el partit contra l'Alabés / Twitter: @levanteud.

José Luis Morales, que acaba el contracte el pròxim 30 de juny, ha demanat al club eixir en el mercat d'hivern que acaba d'estrenar-se, encara que el club s'ha negat a deixar que se'n vaja i, fins i tot, espera que el futbolista renove el seu compromís amb el Llevant UE, un document que, com el mateix futbolista va reconéixer els últims mesos, està totalment tancat i acordat entre les dues parts, segons ha pogut saber À Punt Mèdia.

Morales, que sempre ha mostrat predisposició a acabar la seua carrera futbolística en el Llevant UE, ha vist com el seu protagonisme en l'equip ja no és el mateix des de la temporada passada, tot i que els números indiquen que és un dels jugadors amb més minuts jugats, un referent ofensiu i un dels capitans de la plantilla. És el sisé jugador que més partits ha disputat aquesta temporada, 14 partits i 983 minuts, encara que només en set ha sigut titular. Aquesta seria la raó per la qual el futbolista ha meditat sobre abandonar el club, fins i tot a curt termini, en aquest mercat d'hivern.

El Llevant UE no vol perdre el Comandant, a qui considera un referent per al club, l'afició i la plantilla, i vol convéncer-lo de continuar. L'acord de renovació que es va negociar i tancar era per a una temporada, renovable sempre que el jugador vulga.

Des del passat 1 de gener, José Luis Morales és un agent lliure i pot negociar amb el club que desitge per a la pròxima temporada, per la qual cosa el Llevant, amb problemes en el seu fair play financer, depén ja de la voluntat del davanter madrileny perquè renove. El club, que acaba de renovar l'altre referent ofensiu de l'equip, Roger Martí, vol garantir-se també que Morales estiga en el projecte del pròxim curs.

També et pot interessar

stats