El Llevant perd el segon lloc (1-1)

L'equip granota no ha pogut passar de l'empat contra el Santa Teresa i ha vist com el Reial Madrid l'avança en la classificació

Charlyn, amb la pilota controlada
Charlyn, amb la pilota controlada / Twitter: @LUDfemenino

El Llevant no ha estat capaç de guanyar el Santa Teresa, un equip en llocs de descens, en un partit que ha significat la tornada de públic al Ciutat de València 434 dies després. L'equip granota s'ha hagut de conformar amb un punt gràcies a un gol d'Esther en el minut 85 contra un equip que ha aprofitat l'única oportunitat que ha tingut per a avançar-se en el marcador.

L'equip de María Pry s'ha mostrat molt superior al rival i ha disposat de nombroses ocasions de gol contra un Santa Teresa, que es limitava a defensar-se. La falta d'encert cara a porta les ha penalitzat i el partit se n'ha anat al descans amb 0-0. En l'única rematada a porteria, les visitants han fet el 0-1: Belén ha superat la portera María amb una bona volea. L'equip granota no aconseguia materialitzar cap de les moltes oportunitats que tenia, fins que ha aparegut la de sempre. La Pitxitxi Esther ha posat la igualada en el minut 85, però ja no ha hagut temps per a completar la remuntada.

Ara el Llevant cau a la tercera posició amb 63 punts, un menys que el Reial Madrid. Tot i això, les granota es mantenen en els llocs que donen accés a la Champions League, ja que encara els separen nou punts de la Reial Societat, quarta, però amb un partit menys.