El Llevant perd contra l'Osasuna en un partit descolorit (0-1)

Bardhi, De Frutos i Morales, que han entrat en la segona part com a revulsius, hi han trobat l'encert de Sergio Herrera.

Budimir celebra el gol que ha donat la victòria a Osasuna
Budimir celebra el gol que ha donat la victòria a Osasuna / Manuel Bruque (Efe)

El Llevant ha perdut per primera vegada aquesta temporada al Ciutat de València. Ha sigut contra l’Osasuna en un partit en què els últims 15 minuts han sigut decisius. Aquesta és només la segona derrota dels granotes en 2021, després de la que patiren contra el Vila-real en el partit inaugural de l'any (2-1).

Els dos equips han jugat a minimitzar riscos en la primera part. Amb Aitor de nou davall dels pals, només Moncayola ha generat una ocasió per a l’Osasuna. Els granotes han dominat la possessió del baló en els primers 45 minuts i han fet tres aproximacions a la porteria, però s’hi han trobat l'encert de Sergio Herrera. Paco López ha optat per deixar inicialment a la banqueta jugadors com Roger o Morales. Amb el calendari ple dels llevantinistes, les rotacions estaven clares. Canvi d’esquema per als locals que han aconseguit arribar a la meitat del partit amb el marcador empatat a zero.

En la segona part, el Llevant necessitava un revulsiu i, en un triple canvi al minut 62, han entrat al terreny de joc Bardhi, De Frutos i Morales per Rober Piere, Sergio León i Rochina. En començar, Dani Gómez s’ha acostat a l'àrea rival, però han sigut els navarresos els qui han intensificat el joc, i amb l’entrada de Budimir, han pujat el primer i únic gol al marcador del Ciutat de València.

Un colp d’efecte en un partit amb poques arribades a la porteria. QUan quedaven només 12 minuts per al final del partit, Morales ha xutat el penal de Juan Cruz sobre De Frutos però, malauradament, ha trobat la mà d’Herrera que s’estirava al màxim. El Llevant perd 0 a 1 i per primera vegada al renovat estadi Ciutat de València, al qual va tornar a jugar el 8 de novembre.