El Llevant perd per 1-2 contra el Celta de Vigo

Dos gols del Celta en la primera part provoquen la primera derrota granota de la temporada.

Els jugadors del Celta celebren el gol de Maxi Gómez

El Llevant no ha pogut guanyar en el primer partit a casa de la temporada, davant d'un Ciutat de València quasi ple i amb molt bon ambient.

En la primera part, els granotes han tingut més oportunitats però en el minut 10 els gallecs s'han avançat amb un gol de Sisto després d'una treta de córner i una assistència de Maxi Gómez. Els llevantinistes han continuat tenint més ocasions, com en el minut 30, amb una rematada de Bardhi amb la dreta des de fora de l'àrea. Cinc minuts més tard, però, una altra vegada ha marcat el Celta, obra de Maxi Gómez, després d'una passada en profunditat de Sisto.

En la segona part ha entrat Prcic per Doukouré. El Llevant ha començat amb una ocasió clara de Roger, que ha eixit per dalt del travesser, i l'equip granota ha continuat atacant amb un tir de Morales amb molt de perill.

En el minut 58 entra al terreny de joc Raphael Dwamena, en substitució de Jason. En el minut 68 el Celta ha tingut el tercer gol, amb una rematada de cap que Oier ha desviat al pal. En el minut 70 ha entrat en el Llevant Rubén Rochina, que substituïa a Bardhi. Dos minuts després ha vingut un xut de Roger des de fora de l'àrea, que ha desviat el porter gallec.

En el 76 ha arribat el gol del Llevant, després d'un penal a Dwamena. El capità, Morales, ha mostrat sang freda des dels onze metres per a enganyar el porter i retallar distàncies. Els últims minuts del partit han sigut d'oportunitats dels dos equips però, finalment, el marcador s'ha quedat amb el definitiu 1-2 i els tres punts, que han volat cap a Galícia.