El Llevant passa als setzens amb final agònic

Amb dos homes menys, els granotes han hagut d'esperar a l'últim penal per a superar el Jaén.

El Llevant passa als setzens amb final agònic
El Llevant passa als setzens amb final agònic

Si la visita a Melilla va suposar un reforç positiu per al Llevant, el seu pas pel camp de La Victoria ha sigut un patiment. Paco López s'havia endut pràcticament tota la plantilla cap a Jaén, i ha fet bé de no reservar perquè el Reial Jaén ha signat una gesta heroica. Als 20 minuts els granotes perdien Oier, lesionat. També Melero, que es reincorporava a l'equip després de la lesió, i Eliseo han acabat patint l'estat de la gespa de l'estadi de la Victòria.

Davant s'han trobat un tercera divisió molt batallador. El gol de Sergio León passada la mitja hora no els ha fet mal perquè els blanc-i-violetes han sabut esperar el seu moment. L'expulsió de Vukcevic al final de la primera part els ha facilitat les coses, i Melero els ha donat l'oportunitat d'empatar el partit tombant Juanca dins de l'àrea. Aitor ha parat el penal però Miguel Martín ha materialitzat el rebuig.

La pròrroga ha deixat amb un home menys el Llevant, que perdia Cabaco per una estricta segona groga. Els 9 de López han sabut resistir i arribar als penals on confiaven en el savoir-faire d'Aitor, que ha acabat parant el cinqué penal. Els andalusos han lluitat com titans fins a l'últim sospir sabent que de la victòria pot dependre la història del seu club; un equip que lluita per sobreviure.

També et pot interessar

stats