El Llevant paga la falta de punteria a Balaídos (1-1)

Roger Martí ha tornat a marcar. Assistit per Álex Cantero ha fet l'1-1 definitiu
21 de febrer 2022 - 23:05

El Llevant ha pagat la falta de punteria a Balaídos i ha empatat (1-1) contra el Celta, que s'havia avançat en el marcador amb un gol de l'argentí Franco Corvi. Roger Martí, que acabava d'eixir al camp, ha empatat poc després. Els granotes han tingut clares ocasions, sobretot a l'inici del partit en les botes de Dani Gómez, que ha rematat fora a porteria buida assistit per Morales. Ara, el Llevant es col·loca a 9 punts de la permanència i continua en una línia de joc ascendent.

Dani Gómez falla a porta buida

El Llevant ha superat l'elèctric inici del Celta. Però la millor ocasió ha sigut del Llevant, la més clara de la primera meitat. José Luis Morales, en una acció ràpida per la dreta, li ha posat en safata el baló a Dani Gómez que, a porta buida, l'ha enviat fora. El davanter madrileny ha sigut titular a Balaídos en el lloc de Roger Martí. Tampoc Jorge De Frutos a jugat en l'onze inicial. Per cert, que el porter Aitor Fernández ha caigut de la convocatòria poc abans del partit per una indisposició.

Els granotes han sabut pegar-li la volta al joc i han acabat dominant el partit. Dani Gómez ha tingut dues clares aproximacions, però no ha estat afortunat. Gonzalo Melero ha tingut una altra ocasió al poc del descans, però el xut se n'ha anat desviat.

Roger perdona, Cervi marca

En la segona part, Lisci ha fet els primers canvis. Jorge De Frutos i Roger Martí han eixit al camp per José Luis Morales i Dani Gómez. En el minut 66, la clau del partit. Primer, jugada entre Son, Jorge De Frutos i Roger, que el de Torrent envia fora quan ho tenia tot per a marcar. En la jugada següent, una centrada des de l'esquerra la remata a gol l'argentí Franco Cervi a centrada de Javi Galán.