Llevant-Osasuna: toca centrar-se en la Lliga

L'eufòria provocada per l'empat aconseguit en la Copa contrasta amb el desgast i la lesió de Melero.

Melero, autor del gol del Llevant a San Mamés, no estarà disponible per un trencament als isquiotibials
Melero, autor del gol del Llevant a San Mamés, no estarà disponible per un trencament als isquiotibials / Efe

El Llevant haurà de canviar el xip de la Copa del Rei pel de la Lliga contra l'Osasuna, un rival que ha guanyat dos dels últims tres partits. El tècnic granota, Paco López, en la roda de premsa prèvia al partit, va destacar la competició lliguera: "El nostre cap ara està en el més important, que és la Lliga; el 4 de març ja vindrà".

L'eufòria provocada per l'empat aconseguit a San Mamés en l'anada de les semifinals del torneig del KO contrasta amb el desgast tant físic com mental d'un Llevant poc acostumat a jugar tants partits seguits.

A més, el partit de Copa va deixar un nou lesionat. Gonzalo Melero, que estarà diverses setmanes de baixa per un trencament als isquiotibials, s'uneix als lesionats al migcamp José Campaña i Nikola Vukcevic.

Aquest duel ha tingut huit edicions fins ara, amb un balanç de quatre triomfs locals, un únic empat i tres victòries visitants. El partit serà especial per a l'exllevantinista Rubén García, que torna al Ciutat de València, on la passada campanya va aconseguir el gol de l'empat per al seu equip.

La retransmissió del partit es podrà seguir aquest diumenge en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 18:30 hores, amb la narració de Xavi Alberola i els comentaris de Sergio Ballesteros.

També et pot interessar

stats