Llevant-Olympique de Lió, l'1 de setembre al Ciutat de València

El 8 de setembre es disputarà la tornada de l'última ronda eliminatòria de la Women's Champions League

El Llevant Femení s'enfrontarà l'1 de setembre a l'Olympique de Lió
El Llevant Femení s'enfrontarà l'1 de setembre a l'Olympique de Lió
Isabel Adam
24 d'agost 2021 - 22:44

El Llevant femení s'enfrontarà l'1 de setembre a l'Olympique de Lió, en el partit d'anada de l'última ronda classificatòria per a la fase final de la UEFA Women's Champions League. El duel es disputarà a les 21:00 h a l'estadi Ciutat de València i la tornada el 8 de setembre a les 18:00 h a l'estadi de l'equip francés.

El Llevant classificat per a l'última ronda classificatòria de la Champions League
El Llevant classificat per a l'última ronda classificatòria de la Champions League

Les d'Angel Villacampa han arribat a aquesta fase després de guanyar al Celtic i el Rosenborg en primera ronda i ara s'enfrontaran a les set voltes campiones d'Europa, que arriben a aquesta fase com a favorites. Malgrat la dificultat del repte, les granota s'enfronten al partit amb la il·lusió d'arribar a Europa i, a més, compten amb un últim reforç, el de la davantera brasilera Giovanna Crivelari, procedent del Corinthians. Jugarà en el club d'Orriols les dues pròximes temporades

Estadi Ciutat de València
Estadi Ciutat de València

Per al partit entre el Llevant i l'Olympique de Lió, l'estadi Ciutat de València es podrà omplir fins al quaranta per cent de l'aforament. Per tant, aproximadament 9.600 persones podran presenciar el duel. Les entrades són gratuïtes per als abonats del Llevant de la temporada 2021-22, que podran registrar-se en línia fins al divendres a les 20:00 h. En cas que no es complete l'aforament, es trauran a la venda les entrades per al públic general.

També et pot interessar

stats