El Llevant deixa passar un nou tren (1-2)

L'equip granota s'ha vist superat pel Mirandés al Ciutat de València

Els jugadors del Llevant, capbaix després de la derrota
Els jugadors del Llevant, capbaix després de la derrota / LaLiga

El Llevant ha perdut una nova oportunitat de recuperar la plaça d'ascens directe a Primera Divisió després de caure, davant de la seua afició, contra un Mirandés que s'ha avançat dues vegades en el marcador. Wesley Moraes ha marcat el seu primer gol en Lliga minuts després de fallar un penal.

Raúl García de Haro ha avançat els visitants a la mitja hora de joc, un resultat amb què s'ha arribat al descans. Javi Calleja ha introduït un triple canvi, amb l'entrada de jugadors ofensius com Soldado, Moraes i Cantero.

El brasiler ha sigut el protagonista en la segona part. Primer per enviar al travesser un llançament de penal i després per remeiar la pròpia errada amb el gol de l'empat, la seua primera diana en 29 partits de Lliga.

L'alegria ha durat ben poc al Ciutat de València perquè, només un minut després del gol de Wesley, el Mirandés s'ha tornat a avançar mitjançant Javi Llabrés. Jorge de Frutos ha pogut marcar en el temps afegit, però ho ha evitat el porter Alfonso Herrero, el millor dels de Miranda de Ebro.

L'equip granota ha sumat només un triomf en les últimes set jornades, però es manté en posicions de play-off d'ascens per les entropessades dels rivals directes, dos dels quals són Las Palmas i l'Alabés, els dos pròxims equips a què s'ha d'enfrontar el Llevant.

També et pot interessar

stats