L'equip granota s'ha imposat al Lugo al Ciutat de València i torna a les posicions d'ascens directe

Bouldini celebra el primer gol del Llevant
À Punt Esports
Mario Jovaní @apuntesports
25 de febrer 2023 - 19:19 Actualitzat: 27 de febrer 2023 - 08:35

El Llevant continua imparable la seua bona ratxa de resultats i es manté en zona d'ascens directe a Primera Divisió després de superar el Lugo per 3-1.

Els de Calleja han disputat un partit molt seriós des del principi tenint la possessió i les principals ocasions. De fet, ja en el minut 16 s'ha avançat l'equip granota gràcies a un gol de córner de Bouldini després d'una mala eixida del porter de l'equip gallec, Whalley. El davanter marroquí ha fet, d'aquesta forma, el seu seté gol de la temporada.

Però quan millor estava el xoc per al Llevant, ha arribat el gol de l'empat. Moyano, des de fora de l'àrea i amb la seua cama esquerra, la roïna, ha xutat ajustat al pal esquerre de Cárdenas, i el porter granota no ha pogut fer res.

Corria el minut 43, però la reacció no s'ha fet esperar a la segona part. Tan sols un minut després, el Llevant s'ha tornat a avançar gràcies a un gol de Pablo Martínez que ha empalmat un xut des del punt de penal, després d'un centre des de la banda dreta.

El Llevant es posava líder provisional de la classificació de Segona Divisió i, en la segona part, ha fet valdre aquesta condició imposant-se en pràcticament tots els aspectes del joc al seu rival.

Ocasions de Cantero i de De Frutos que han tingut a Whalley com a principal mur del Lugo. Massa ha fet el porter fins al minut 92, en què el Llevant ha posat la sentència gràcies a un xut de Roger Ibáñez que s'ha enverinat i, després de tocar en un defensor, s'ha colat al pal llarg de la porteria.