L'equip granota suma el segon triomf seguit i es queda a tir de pedra de la zona de play-off

Els jugadors granotes celebren el gol de la victòria
Els jugadors granotes celebren el gol de la victòria / Levante UD
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
15 d'octubre 2022 - 20:15 Actualitzat: 17 d'octubre 2022 - 15:39

El pas per la banqueta de Felipe Miñambres i Chema Sanz s'ha saldat amb dues victòries en dos partits. El Llevant ha tornat a guanyar per segona jornada consecutiva en derrotar 2-1 el Leganés al Ciutat de València amb gols de Pablo Martínez i Bouldini. Aquest resultat deixa els granotes amb 16 punts, a tir de pedra dels llocs que donen accés a jugar el play-off d'ascens a Primera Divisió.

La primera part ha acabat sense gols tot i el domini clar del Llevant. Però el ben cert és que els granotes no han arribat a posar en problemes la porteria defesa per Asier Riesgo. De fet, la millor ocasió l'han tinguda els madrilenys, en una acció que ha acabat en gol, però que l'àrbitre ha anul·lat per fora de joc.

El guió del duel ha canviat amb l'entrada de Pablo Martínez en substitució de Vicent Iborra. Quan no portava ni un minut sobre el terreny de joc, el futbolista madrileny ha inaugurat el marcador amb un gran llançament des de fora de l'àrea. Però l'alegria granota ha durat massa poc, a penes deu minuts, quan l'exgroguet Dani Raba ha tornat a posar les taules. Tot i això, Bouldini, a les acaballes del partit, ha aprofitat un refús de Riesgo per a fer el gol de la victòria. Miñambres i Sanz han complit amb sis punts sobre sis possible. Ara caldrà veure si el nou tècnic, Javier Calleja, que firmarà pel que queda de temporada i una altra més, manté la bona dinàmica.