El Llevant i l'Elx empaten al Ciutat de València (1-1)

El punt els val més als il·licitans que no als granota, que continuen en el pou i encadenen set jornades sense guanyar.

El porter del Llevant, Aitor Fernández, tracta d'evitar el gol del jugador de l'Elx, Tete Morente
El porter del Llevant, Aitor Fernández, tracta d'evitar el gol del jugador de l'Elx, Tete Morente / Manuel Bruque (Efe).

El derbi autonòmic entre el Llevant i l'Elx ha arribat en un moment incòmode per als locals, en zona de descens i arrossegant sis partits seguits sense guanyar. Paco López ha tornat a pegar-li una volta a l'onze, i ha posat De Frutos des de l'inici per primera vegada aquesta temporada. El canvi ha paregut fer efecte perquè els granota han arribat amb relativa facilitat a l'àrea franjaverda, sobretot en la primera mitja hora. Édgar Badía, recuperat per a la porteria il·licitana, ha salvat el primer de Melero, però només un minut després el madrileny convertia el primer gol (min.12) amb una cabotada a la treta d'un córner executat per Campaña.

L'Elx ha anat conquerint metres a poc a poc fins a forçar el porter llevantinista a desviar un xut molt ajustat a l'escaire de Pere Milla, i s'ha arribat al descans amb la sensació que els granota començaven a perdre el control. En la represa, l'Elx s'ha fet l'amo de la possessió, un fet perillós per a un equip com el Llevant, amb freqüents errades en defensa. L'empat s'ensumava i ha arribat en les botes de Tete Morente (min. 64). A nou minuts del final, Paco López ha buscat a la desesperada els tres punts donant oxigen a l'equip amb l'entrada de més pólvora, però amb Sergio León i Roger Martí sobre la gespa tampoc no ho ha aconseguit. Els blaugrana estan amb els nervis a flor de pell, descentrats, i barallats amb el gol. Si els il·licitans hagueren apretat un poc més, fins i tot podrien haver fet sang.

Al remat, repartiment de punts al Ciutat de València. L'Elx continua sonant com a equip revelació de la temporada mentre el Llevant segueix en el pou i signa el quart empat a un consecutiu. Els de López necessiten reaccionar i ser ambiciosos si no volen ofegar-se.

També et pot interessar

stats