El Llevant jugarà la final de la Supercopa d'Espanya

Les de María Pry lluitaran pel primer gran títol de l'any, després de guanyar el Logronyo. (3-1)

Eva Navarro durant el partit
Eva Navarro durant el partit / Llevant UE

El Llevant s'ha adjudicat el primer lloc en la final de la Supercopa d'Espanya, en imposar-se el Logronyo a l'estadi dels Jocs del Mediterrani d'Almeria. Les granotes han eixit a demostrar una superioritat que es fa patent en la Lliga, contra un dubitatiu Logronyo que s'ha mantingut arrere a l'espera de la seua. Li ha eixit bé. A la primera ocasió s'ha posat per davant en un doble intent de Jade en el minut 27. El segon xut, imparable per a Andrea Paraluta. No ha defallit l'equip de María Pry, tot el contrari, i amb la personalitat que el caracteritza només sis minuts després ha fet l'empat en una gran acció coral culminada de manera magistral per Esther González. Eva Navarro ha trencat la línia defensiva per a deixar-la en safata a la màxima golejadora de la Primera Iberdrola. Amb l'empat a 1 i clara superioritat de joc granota, s'ha arribat al descans.

Als nou minuts de la represa, Eva Navarro ha posat les coses al lloc i el Llevant, per davant en el marcador. De nou amb un gran gol impossible d'aturar per a la portera del Logronyo. El 3 a 1 definitiu l'ha aconseguit tres minuts després Andonova a penes xafar l'herba i a passada d'Esther González. No s'ha pogut refer l'equip logronyés, que ja no n'ha fet cap però ha deixat al Llevant l'honor de jugar la final de la Supercopa d'Espanya. Demà coneixeran el rival de dissabte. El Barcelona o l'Atlètic de Madrid seran l'últim obstacle del Llevant per a adjudicar-se el primer gran títol de l'any.