El Llevant guanya i el València empata en la lliga femenina de futbol

Les granotes s'imposen al Betis per 2 a 1 i el València trau un punt a casa del Madrid CFF.

El Llevant s'imposa al Betis per 2 a 1
El Llevant s'imposa al Betis per 2 a 1 / Olegari Gonzalo

El València CF Femení ha tret un punt de la seua visita a l'estadi municipal Matapiñonera després d'empatar a un amb el Madrid. La primera part ha tingut domini visitant i el València ha creat les millors oportunitats, però en el minut 41 Alexandra López ha aprofitat un córner per a avançar el Madrid. El conjunt d'Òscar Suárez ha perdut a més la colombiana Gaitán, que ha hagut d'abandonar el camp lesionada.

En la segona part l'equip valencianista ha aconseguit igualar el compte gràcies a una gran jugada de la russa Karpova, que ha deixat el baló en òptimes condicions a Carol Férez, que ha empatat el partit. Amb aquest resultat, les valencianes aconsegueixen la setena posició en la taula, amb sis punts. El cap de setmana que ve l'equip s'enfrontarà al Sevilla.

El Llevant s'imposa al Betis

Per la seua banda, el Llevant ha guanyat per 2 a 1 el Betis a la Ciutat Esportiva de Bunyol. Les granotes s'han posat per davant en el partit al final de la primera part. En el minut 43, Soni ha espentat el baló a la porteria després de l'assistència de Jéssica Silva. Així, el conjunt dirigit per Kino acabava amb avantatge els primers 45 minuts del partit. Esta superioritat no ha durat molt, ja que l'equip andalús ha empatat el partit tot just haver començat la segona part. Un llançament des de fora de l'àrea de Priscila que la portera llevantinista Paralut no ha aconseguit detindre de molt poc.

L'equip granota ha continuat atacant la meta rival i, com a conseqüència, ha arribat un penal a favor. Però el llançament de Soni l'ha desviat el pal i no ha pogut pujar al marcador.

En el minut 79 Ruth ha tornat a avançar les granotes en el marcador, en espentar el baló després d'un córner.

Al remat, tres punts importants per al Llevant, que es posa tercer en la classificació general i que la setmana que ve jugarà a casa de la Reial Societat.