El Llevant guanya el Sevilla, el seu botxí en Copa

L'equip de María Pry guanya per 0 a 2 el Sevilla, i el València perd contra el Granadilla Tenerife.

Derrota del València en l'estadi La Palmera
Derrota del València en l'estadi La Palmera / La Lliga

Els equips valencians han corregut distinta sort en aquesta jornada. El Llevant s'ha venjat del Sevilla amb aquesta victòria per 0 a 2. Mentre que el València s'ofega encara més amb un altre mal resultat contra el Granadilla Tenerife.

L'estadi Jesús Navas ha sigut l'escenari del partit que obria la jornada 22a de la Lliga Iberdrola. En els primers minuts de partit, el Llevant ha tingut diverses ocasions de marcar. La més clara ha sigut de Marta Corredera que, al quart d'hora, ha intentat aprofitar una errada defensiva de la jugadora sevillista Amparito. Al 36, Alba Redondo ha obert el marcador. A la represa, els dos equips han augmentat el ritme i, també, les oportunitats de marcar. Finalment, a pocs minuts per a finalitzar el partit, Eva Navarro ha sentenciat amb una jugada a contracolp que ha culminat en la segona i definitiva diana. Les de María Pry han aconseguit tres importants punts i continuen en la lluita per la segona plaça.

Derrota del València en l'estadi La Palmera contra el Granadilla Tenerife per 2 a 0. Precisament, l'última victòria del conjunt valencianista va ser contra l'equip canari. El partit ha començat amb les forces igualades en els dos equips. Però en el minut 29 ha arribat el gol del Granadilla. Cristina Martín Prieto ha xutat des de l'àrea xicoteta i ha batut la portera valencianista. El Granadilla ha tingut dues oportunitats més per a engreixar el marcador, però la portera valencianista, Enith Salon, ho ha evitat. La segona part ha començat amb una altra diana de Martín Prieto. Doblet de la sevillana que afona encara més l'equip de José Bargués cap als últims llocs de la taula.