El Llevant guanya en els penals a La Romareda

El Llevant ha empatat a un amb el Saragossa i en la ronda de penals l'ha asuperat per 4-2.

El Llevant ha jugat l'últim amistós de la pretemporada a La Romareda, en el Trofeu Carlos Lapetra Ciutat de Saragossa i li ha tocat esperar a la ronda de penals per a posar el marcador de la seua part.

El partit ha començat amb un bon gol de Rubén Rochina, que ha tornat a intentar-ho poc després en diverses ocasions. En el minut 33 el Reial Saragossa ha empatat amb un gol de Pombo. Aitor Fernández ha aconseguit parar dos dels quatre penals, mentre que els de Paco López han encaixat els quatre. En el minut 39 hi ha hagut una targeta groga per a Chema. No ha sigut un partit amb moltes ocasions i menys encara en le segona part.

En el partit han jugat dos del jugadors nous, Simon i Prcic. En l'onze titular també han estat Aitor, Toño García, Chema, Rafael, Morales, Coke,  Postigo, Rochina i Campaña. Paco López s'ha emportat a Saragossa 20 jugadors. També han viatjat Rober Pier, Doukouré, Roger, Bardhi, Oier Rubé, Cabaco, Pedro López, Duamena, Luna, Jason, Koke Vegas, Vukcevic i Manzanara.

Dwamena, Prcic i Simon continuen aclimatant-se. Paco López ha deixat fora els descarts (Saveljich, Verza, Espinosa i Samu García) i dos lesionats, Boateng i Iván López. L'expedició va eixir divendres en autobús des del Ciutat de València després de l'entrenament del matí.

En la pretemporada el Llevant ha jugat 9 partits contant aquest. Ha guanyat a l'Elx i al Heerenveen, i dimecres va empatar amb l'Albacete i guanyà pels penals. Va empatar amb l'Ufa i l'Utrecht, i va perdre contra el Bournemouth, el Zwolle i el Feyenoord.