El Llevant guanya el primer partit de la pretemporada

El Llevant s'acomiada de la pretemporada a Holanda amb un gran partit contra el Heerenveen, el primer que guanya en la pretemporada.

José Morales va confirmar la victòria.
José Morales va confirmar la victòria.

El Llevant s'ha acomiadat de la pretemporada a Holanda amb un gran partit contra el Heerenveen, que és el primer que guanya en la pretemporada. A penes començar, Roger Martí ha fet dos gols, un en el minut 5 i un altre sis minuts després, en l'11. A continuació ha sigut José Morales, en el minut 32, qui ha confirmat la victòria granota. En el minut 53 l'equip holandés ha retallat la distància amb un gol de Vlap. Armando Sadiko ha resultat lesionat i l'ha substituït Juan Delgado en el minut 69.

Els de Paco López han fet un partit intens des del primer moment i no han abaixat la guàrdia fins a acabar l'encontre. L'equip s'ha mostrat molt compenetrat i coordinat.

D'altra banda, s'ha confirmat que el Llevant ha acordat traspassar el centrecampista Jefferson Lerma al Bournemouth anglés per 30 milions d'euros. L'operació es converteix en la més alta en la història de l'equip granota.

També et pot interessar

stats